Skocz do zawartości




Zdjęcie

Gta San Andreas nie chce się włączyć


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Katalogi.pl

Katalogi.pl
  • Bywalec

#1 FabP

FabP

    1

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 22 grudzień 2010 - 17:22

Witam wszystkich!
Mój problem polega na tym że po formacie systemu Moje gta san andreas(rip) przestało działać! klikam na ikonke gta_sa.exe żeby odpalić i nic się nie dzieje,tylko klepsydra jest przez jakieś 3 sekundy i później nic,w menadzerze zadań nie pojawia sie gta_sa.exe jak wcześniej,chce dodac ze system przy formacie zainstalowałem ten sam co wcześniej mój komp stary y słaby jest ale wcześniej przed formatem grałem i wszystko eleganco chodziło! na tej samej wersji rip i tych samych sterownikach,nie brakuje żadnego.(Intel celeron D,2,66GHz,Nvidia Gefoxe Fx 5200,256Mb ram) i to tyle ,przez formatem miałem nowe sterowniki a teraz jak je wgram to po ponownym uruchomienu systemu system uruchamia sie w rozdzielczosci 640x480 w jakości kolooru 4 bity,i nie da się tego zmienić i muszę wtedy instalowac stare sterowniki z płyty(Na których też przed formatem gta sa działało!!!!) :roll: Przeszukałem juz całe google,podmieniałem sterowniki,mam direxa 9 zainstalowanego,reintalowałem wersje rip z którą nigdy nie miałem problemu czyli to musi być wina komputera,przed formatem działało wszytko i multiplayer też,teraz jak właczam multiplayera (SAMP)mam mój server w favorites i jak daje żeby wejsć do gry to mi wyskakuje Crash za każdym razem,cracka też zmieniałem chociaż tamten zawsze działał aż do formatu.
Bardzo proszę was o pomoc,nie wiem co robić!y z góry wielkie THX za pomoc

#2 mjakus

mjakus

    Advanced Member

  • Moderators
  • 29443 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 10:17

A jakie SP w windows i jakie sterowniki?

#3 FabP

FabP

    1

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 23 grudzień 2010 - 15:52

To jest SP 3 sterowniki są te same co były z płytą są to nvidia ver. 6.1.7.6
Ten sp3 przed formatem też był bo z tej samej płyty windowsa instalowałem i na tych sterach i sp3 wczesniej wszystko działało



Similar Topics Collapse

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Inne serwisy: IFD