Skocz do zawartości




Zdjęcie

strony za wolno sie otwieraja


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

Katalogi.pl

Katalogi.pl
  • Bywalec

#1 kazjanna

kazjanna

    1

  • Members
  • PipPip
  • 12 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 15:49

Mam taki maly problem,otoz strony internetowe bardzo wolno mi sie otwieraja(czesto nie dokonca).
Nie jest to kwestia tego,ze mam tak wolny internet.
Przegladarka chodzi szybko,ale bardzo wolno otwiera strony-musze czekac kilka minut.
Prosze o pomoc,bo ja sama sobie nie poradze.

#2 mjakus

mjakus

    Advanced Member

  • Moderators
  • 29443 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 15:56

Jaki masz net i antywirusa na wszystkich przeglądarkach tak?

#3 kazjanna

kazjanna

    1

  • Members
  • PipPip
  • 12 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 15:58

Internet mam przenosny T Mobile,a antywirusa mam Avira Antivir.

#4 mjakus

mjakus

    Advanced Member

  • Moderators
  • 29443 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 16:01

Nie masz jakiegoś limitu w tym na ilość pobranych danych?

#5 kazjanna

kazjanna

    1

  • Members
  • PipPip
  • 12 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 16:02

Nie mam limitu,pierwszy raz mi sie tak dzieje.

#6 NrG

NrG

    1

  • Moderators
  • 25554 postów

Napisano 25 wrzesień 2009 - 19:29

Ustaw sobie inne serwery DNS (np. OpenDNS, lub jakieś polskie najbliżej Ciebie), a potem zresetuj połączenie sieciowe (w Windows XP jest to opcja "napraw").

#7 arol1983

arol1983

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 postów

Napisano 10 październik 2009 - 15:12

Ja polecam zainstalowanie Ramdisku dla Firefoxa (można ściągnąć z internetu), są też opisy np. na youtube jak to działa. Oprócz tego polecam program Advanced SystemCare 3 Pro. Oprócz tego, jeśli nie masz, to zainstaluj sobie najnowszą wersję Firefoxa (wersja 3.5). To moja rada, mam nadzieję, że okaże się przydatna.

#8 arol1983

arol1983

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 postów

Napisano 10 październik 2009 - 15:59

Dodatkowo, jeśli cały komputer Ci wolno chodzi, to polecam przeprowadzenie defragmentacji dysku twardego i jego oczyszczenie, oraz oczyszczenie rejestru i jego defragmentację

#9 justyna006

justyna006

    1

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 17 marzec 2010 - 10:52

Witajcie....
Mam problem.... niektóre strony nie otwierają mi się w ogóle a inne zaś po kilka miut trzeba czekac aż coś się włączy.. stało się to nagle z dnia na dzień....
jak wyłącze wtyczkę javaScript to wszystko śmiga jak burza...ale połowa funkcji jest niedostępna... proszę o jakieś porady tylko ja się słabo znam więc piszcie w miarę możłiwości tak bym wiedziała co mam robić. z góry dziękuję wam bardzo...

#10 mjakus

mjakus

    Advanced Member

  • Moderators
  • 29443 postów

Napisano 17 marzec 2010 - 11:10

Odinstaluj wtyczkę i zainstaluj ponownie.

#11 justyna006

justyna006

    1

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 17 marzec 2010 - 11:20

nadal to samo



Similar Topics Collapse

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Inne serwisy: IFD