Skocz do zawartości




Zdjęcie

Moje wszystkie problemy z XP


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
56 odpowiedzi w tym temacie

#51 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 13:47

Bo cały czas pojawiają sie nowe łatki, a troche czasu mineło od pojawienia sie SP1.





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#52 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 13:51

bunioslaw: Cały czas masz wykrzyknik ? A możesz sprawdzić tą karte na innym kompie, bądź jeżeli masz/miałeś Win98 to działała normalnie.





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#53 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 15:48

Tak na innych systemach działa normalnie. Dowiedziałem się że to może być wina mojego chipsetu płyty głownej.Próbowałem stery do portu AGP i nic dalej ten sam problem mam.

Bunka

#54 sqli

sqli

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 postów

Napisano 16 sierpień 2003 - 20:37

kiedys mialem ta karte, to byly z nia same problemy, na wszystkich windach sie chrzanila i wymienilem na pelna rive, a teraz jade na gf


________________________
Pozdro SQLI

#55 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 17 sierpień 2003 - 09:17

No tak. Ale na innych Winach działa w 100% dobrze i płynnie

Bunka

#56 Jaroch

Jaroch

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 3862 postów

Napisano 18 sierpień 2003 - 20:06

czy da sie zrobic w xp tak by ctrl+(np)alt+v i ctrl+(np)alt+v byly druga 'kopia' w schowku? ze np jak dam ctrl+v to mi wklei rzecz 1 a ctrl+alt+v druga?



......KOCHAM SZKOŁĘ!.....
A co kocham to ******lę

Necromancy and Demonology...


#57 latko00

latko00

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 postów

Napisano 23 sierpień 2003 - 10:51

Witam pojawil mi sie nowy problem na nowo zainstalowanym XP , wiec tak wszystko extra sie uruchamia i wyskakuje mi po pewnym czasie taki komunikat " windows must restart because remote procedure call(rpc) serwice terminated. " , no i prz kazdym wlaczeniu XP schemat sie powtarza , wiecie moze jak to naprawic ??




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Pozycjonowanie strony: Virtual Development