Skocz do zawartości




Zdjęcie

klawiatura


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 09:16

cos mi sie zwalilo w klawiaturze bo niemam polskich znaków jak chce napisac zet z kropka to wyskakuje to ---> / itp
pomózcie bo to denerwuje

كل واحد حيا
mAt3uSz

#2 DjDamian

DjDamian

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 09:40

Napisz na jakim systemie pracujesz.
W 95/98 Wejdz w panel sterowania -> klawiatura i tam w opcjach zmieniasz układ klawiatury na polski programisty

#3 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 09:52

mam Win XP,myslalem zeby zmienic jezyk na Polski Programisty tylko niepamietam gdzie to sie zmienialo w Xp,niewiesz mo/e?

كل واحد حيا
mAt3uSz

#4 wodór

wodór

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 3691 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 09:54

Jak w XP jest coś takiego to szukaj w panelu sterowania, klawiatura

Moderator działu Dla Zielonych i Windows
Oraz tajemniczy nieznajomy w Administracji

Zmieniony przez - wodór w dniu 2003-08-12 10:55:29

#5 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 10:17

tam juz patrzylem wczesniej i niestety niema zmiany jezyka klawiatury

كل واحد حيا
mAt3uSz

#6 DjDamian

DjDamian

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 10:23

Wiec w Xp to jest tak:

Wejdz w panel sterowania opcje regionalne i językowe. Później z zakładek wybierz -> języki i po prawej stronie w górym rogu -> Szczegóły. Reszte zobaczysz jak wejdziesz :)

#7 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 10:32

wybralem i nic,a moze mi siadla klawiatura?

كل واحد حيا
mAt3uSz

#8 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 10:33

O kiedy "błąd" w znakach na klawiaturze to problem Hardware





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#9 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 10:36

Ta zmiana z "z" na "y" jest wynikiem przełączania się pomiędzy językami

Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> zakładka Języki -> Szczegóły -> Ustawienia klawiszy -> Przełącz między językami tu standardowo jest "Shift + lewy Alt" co powoduje często zmiany przy pisaniu możesz zmienić tą sekwencje klawiszy, bądź w ogóle wyłączyć zmianę języków -> Zmień sekwencje klawiszy -> tu "Przełącz języki" i "Przełącz układy klawiatury" zostaw puste







-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#10 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 17:43

Sebart dzieki ale to nic niepomaga
najdziwniejsze jest to /e w notatniku dziaBaja mi koDcówki

كل واحد حيا
mAt3uSz

#11 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 18:42

Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> "Opcje regionalne" zaznacz Polski (pod standardy i formaty), zakładka Języki -> szczegóły -> Polski programisty i na zakładce Zaawansowane zaznacz Polski (pod non Unicode)







-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#12 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 22:44

nie dziala wkurza mnie to

كل واحد حيا
mAt3uSz

#13 -RoBeRt-

-RoBeRt-

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 6274 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 22:49

no to FORMAT


==========================================
KFD_Team
Moderator Software, Programowanie, Sieci komputerowe (KFD )

#14 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 23:43



.





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#15 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 23:44



.





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#16 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 23:44



.





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#17 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 12 sierpień 2003 - 23:44



Tak masz ?





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#18 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 11:01

Sebart zrobilem jak kazales!Nie dziala,tylko najdziwniejsze jest to ze nie dziala tylko na SFD

كل واحد حيا
mAt3uSz

#19 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 14:06

To ****a nie wiem , jeżeli tylko na SFD to do MaTEO





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#20 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 16:32

teraz zauwa/yBem /e przy wysyBaniu smsów z bramki te/ mam identycznie jak na forum,w****ia mnie to ju/!!!!!!!!!

كل واحد حيا
mAt3uSz

#21 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 17:53

To pisz w notatniku i wklejaj gdzie tam potrzebujesz





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#22 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 18:31

no wklejanie dziala ale mi sie tak niechce

كل واحد حيا
mAt3uSz

#23 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 23:40

o działa
i po co żes Sebart przenosił?
samo się naprawiło,ojciec dwa dni temu malował sufit,może jakimś cudem zaciekło ma klawiature i to dlatego


كل واحد حيا
mAt3uSz

#24 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 23:42

A może w końcu po tych wszystkich zmianach zrestartowałeś kompa, buehehe





-------------------------------------------------------------
Moderator działów: Hardware, Windows, Bezpieczeństwo w sieci

#25 Majma

Majma

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 postów

Napisano 13 sierpień 2003 - 23:46

nie bo po zmianach restartowałem z 3 razy

كل واحد حيا
mAt3uSz




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Pozycjonowanie strony: Virtual Development