Skocz do zawartości




Zdjęcie

aktywator xp


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 hojrac

hojrac

    1

  • Members
  • PipPip
  • 16 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 - 10:39

Po zinstalowaniu aktywatora xp nie uruchamia się tylko ciągle restartuje.
Czy da się zrobić coś innego oprócz formata. HELP!

#2 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 - 18:50

mialem to samo kiedys i chyba format zostaje

#3 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 - 23:13

Hehe, no raczej tak, może jeszcze przywracanie systemu ale wątpie

#4 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 - 23:35

z tego co pamietam to podmienialo sie plik Winlogon i zawsze kiszka mi wylazila

PS
a przy okazji ma ktos sprawdzony aktywator?

#5 Sebart

Sebart

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7751 postów

Napisano 18 czerwiec 2004 - 23:58

Kiedyś tego dostałem i niby na 100% sprawdzony, ale sam nie korzystałem
http://komputery.katalogi.pl/temat5922/strona4/#post13

#6 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 19 czerwiec 2004 - 00:15

mam dobry uklad
hojrac
i tak musisz formatowac po formacie sprawdz tego aktywatora:
http://art.gda.w.interia.pl/activator_crack_all_Windows_Home_Pro.zip
i napisz czy dziala

i tak nie masz nic do stracenia

#7 hojrac

hojrac

    1

  • Members
  • PipPip
  • 16 postów

Napisano 19 czerwiec 2004 - 08:53

Czy żeby ponownie zainstalować xp musze formatować cały dysk a nie jedną partycję tak jak w 98?

#8 Akpelan

Akpelan

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7588 postów

Napisano 19 czerwiec 2004 - 09:11

no jasne, ze tylko dysk z systemem
a swoją drogą to ja mam jakiś crack do xpeka, ale po scrackowaniu nie dał się nałożyć SP1, dziwne

Zmieniony przez - Akpelan w dniu 2004-06-19 10:13:26

#9 hojrac

hojrac

    1

  • Members
  • PipPip
  • 16 postów

Napisano 20 czerwiec 2004 - 08:17

Akapelan to nie zawsze jak się okazuje jest takie proste, od penego czasu mam dwa dyski i po sformatowaniu partycji na której był xp za boga nie chciał się instalować pisząc że dysku nie ma partycji zgodnej z xp, choć taka była, musiałaem dopiero sformatować cały jeden dysk i dopiero ruszył ale i tak teraz jest do dupy bo 98 nie widzi ale to betka.

A ten aktywator od netpro działa. Dzięki

#10 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 20 czerwiec 2004 - 10:08

dzieki za sprawdzenie go
SOG dla ciebie

#11 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 25 lipiec 2004 - 15:32

Mam Wina Xp Home Ed. wersja 2002, OEM
Jaki aktywator mam zastosować żeby nie przeinstalowywać systemu co 30 dni
Sprawdziłem już pare i nic.



#12 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 25 lipiec 2004 - 16:05

a ten co podalem wyzej to nie dziala?

#13 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 25 lipiec 2004 - 16:07

[http://art.gda.w.int...s_Home_Pro.zip]
ten nie działa niby pisze że jest ok ale jak zmienie date i przekrocze 30 dni to kicha


#14 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 25 lipiec 2004 - 16:10

mam legalną wersje OEM, fakturka kod itp, Ale jak go legalnie zarejestruje a potem zmienie płyte główną to po zabawie.
Nie mam kasy teraz ani na nową płyte a na pewno potem nie kupie jeszcze raz Xp-eka

#15 netpro

netpro

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 9915 postów

Napisano 25 lipiec 2004 - 16:11

jednym dziala innym nie, musisz poprostu szukac na googlach, stronach z crackami itp

Metoda prob i bledow moze sie uda




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Pozycjonowanie strony: Virtual Development