Skocz do zawartości




Zdjęcie

Sp2 instalacja??


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

#76 pionaj

pionaj

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 32895 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 11:30

juz 2 dni śmiga na 2 kompach i jest ok
porobiłem CD (kompilacje XP z SP2) a niech tam
znajomi sie cieszą

#77 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 12:00

Mam pytanie?? Czy masz zainstalowany jakiś antyvirus??

#78 pionaj

pionaj

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 32895 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 13:02

tak Avast Pro

#79 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 14:22

i dobry jest??

#80 pionaj

pionaj

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 32895 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 15:41

ja uważam że tak
jade na nim juz rok na 2 kompach i nie mogę narzekać

#81 Akpelan

Akpelan

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7588 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 15:52

no to zaklakieruę pionajowi http://komputery.kat....pl/temat24790/

#82 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 20:39

dajcie jakiegoś linka do dobrego Antywirusa


#83 Akpelan

Akpelan

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7588 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 20:49

ejże takie pytania to w Software
http://www.avast.pl/
a tu bodaj najlepszy antywir na świecie obok Nortona
http://www.kaspersky.pl/download.html?s=prod_download
tu link bezpośredni a lek u mnie
ftp://downloads2.kaspersky-labs.com/products/release/polish/homeuser/kavpersonal/kav5.0.149.4_personalpl.exe

Zmieniony przez - Akpelan w dniu 2004-09-18 21:52:07

#84 KFD

KFD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2614 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 21:19

wielkie dzieki!!!! CZy masz ktos moze jakies problemy z SP2 czy dziala to bez zarzutów!!

#85 Akpelan

Akpelan

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 7588 postów

Napisano 18 wrzesień 2004 - 21:21

przypomnij sobie albo poszukaj bo już Ci podawałem tydzień temu co mam instalnięte i co działa

#86 PePeGiTT

PePeGiTT

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 4658 postów

Napisano 19 wrzesień 2004 - 07:25

jak usunąć tą nakładke związaną z zabezpieczeniem na jpeg-i, bo mam wrażenie że po jej zainstalowaniu coś system zwolnił


#87 tmkk

tmkk

    1

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 postów

Napisano 19 wrzesień 2004 - 07:46

Ja zainstalowałem sobie SP2 wczoraj i gitara gra świetnie. Nie czuję żadncyh ujemnych skutków. A tak się spytam bo przy instalacji wyskoczylo mi iż nie może podmienić atapi.sys w Windowssystem32. BTW tak samo było z SP1. Ale od czego ma się inwencję, ja ten plik skasowalem kliknołem w 'Ponów Próbę' i poszło. Powiem jeszcze że plik sie od nowa tworzył sam jeżeli szybko nie wziołem 'Ponów Próbę'. Może mi ktoś wyjaśnić te czary mary?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Pozycjonowanie strony: Virtual Development